top of page
Quote slide 1.jpg

BEREIKBAARHEID EN PARKEREN >

Openbaar vervoer

De Haven van IJburg is goed te bereiken met openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal Station rijdt tram 26 en vanaf Station Bijlmer Arena bus 66. Beide stoppen op een halte op de Pampuslaan. Vanaf daar is het hooguit 3 minuutjes lopen naar de haven.

Parkeren

Op IJburg is het betaald parkeren tussen 09.00 en 19.00 uur. Er zijn bij de haven weinig parkeerplekken beschikbaar. In de omliggende straten vind je diverse openbare parkeerplekken en inpandige parkeergarages. 

Passantenhaven

De sluis wordt het hele jaar bediend en je bent van harte welkom in de haven. Wel dien je je van tevoren aan te melden bij de havenmeester, zodat we een passanten-plek kunnen garanderen. Bekijk hier alle informatie.

ROUTE NAAR DE HAVEN >

BIZ IJBURG >

De BIZ IJburg is gevestigd aan de Emmy Andriessestraat 6, 1087 MJ te Amsterdam. De vereniging is geregistreerd onder KVK 72263830. 

Privacyverklaring

PRIVACYVERKLARING >

De BIZ IJburg doet er alles aan om jouw privacy te beschermen wanneer je onze website bezoekt. Je persoonlijke gegevens worden niet gedeeld met derden, voor geen enkel doeleinde.

 

Inhoud die aan jou wordt getoond op de BIZ IJburg-website en elders in onze uitingen, inclusief advertenties en informatie over onze ondernemers, diensten en evenementen mogen niet door derden worden gedeeld of aangepast. 

 

Heb je vragen over onze vereniging dan kun je altijd contact opnemen.

bottom of page